Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Στην Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκαν τα παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης

Το πρωί της Τετάρτης, με την Εγνατία Οδό να ανοίγει και να δίνεται στην κυκλοφορία για λίγες ώρες, τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης και οι συνεργάτες του μετακινήθηκαν και έφτασαν ασφαλείς στη Θεσσαλονίκη, όπου θα φιλοξενηθούν όσο χρειαστεί.

Σε ανάρτησή του το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης αναφέρει:

«Είμαστε πολύ συγκινημένοι από την υποδοχή μας στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου. Οι άνθρωποι του Χωριού ετοίμασαν τα πάντα με πολλή αγάπη και όλοι αγκάλιασαν τα παιδιά μας, γεγονός που δείχνει ότι στα Παιδικά Χωριά SOS είμαστε μια οικογένεια από την Θράκη έως την Κρήτη. Δεν είχε χρειαστεί ποτέ να ταξιδέψουμε τόσα χιλιόμετρα προκειμένου να είναι ασφαλή τα παιδιά, αλλά και εμείς οι ίδιοι. Ευχόμαστε να είναι και η τελευταία. Δύναμη και κουράγιο στους συνανθρώπους μας που παλεύουν με τον πύρινο εφιάλτη σε όλη τη χώρα» δήλωσε ο Γιώργος Βαφέας, Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη.

Η σκέψη μας είναι δίπλα στους ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με αυτή την τραγωδία. Ευχαριστούμε πολύ τον Δημοτική Αρχή της Αλεξανδρούπολης για τη δωρεάν μεταφορά των παιδιών στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για τη στήριξή σας και τα μηνύματά σας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη