Στις 6 Οκτωβρίου η δίκη δυο Ιατρών, μιας Μαίας και μιας Νοσηλεύτριας για το θάνατο της 37χρονης και του μωρού»

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Εν αναμονή της δίκης στις 6 Οκτωβρίου βρίσκεται η οικογένεια της Δέσποινας που έχασε την ζωή της και το μωρό της κατά την παραμονή της στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης πριν από 1,5 περίπου χρόνο. Ο σύζυγος της και πατέρας του αγέννητου μωρού Κώστας Μπακαλάκης πήρε στα χέρια του την κλήση για την πολυαναμενόμενη δίκη στην οποία κατηγορούνται τρία άτομα για τον θάνατο της 37χρονης και το μωρού και ένα άτομο για πλαστογραφία προκειμένου να καλυφθούν τα λάθη εκείνης της μοιραίας βραδιάς.

Ο Κώστας Μπακαλάκης με επιστολή που απέστειλε αναφέρει:

«Σήμερα μου επιδόθηκε το κλητήριο θέσπισμα του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης βάση του οποίου:

Κατηγορούνται οι

1) Θεοδώρα-Ελευθερία Δευτεραίου, Ιατρός

2) Ειρήνη Μπαμπαγεωργάκα, Ιατρός

3) Σεράπ Ισά, Μαία

4) Νικολέτα Καραπουλουτίδου, Νοσηλεύτρια

ότι σκότωσαν την σύζυγό μου Καραγεωργίου Δέσποινα και το παιδί μας.

Οι κατηγορίες αναφέρουν ότι οι θάνατοι προκλήθηκαν από αμέλεια και ότι το μοιραίο προκλήθηκε από τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους, ενεργώντας αντίθετα από ότι όφειλαν σε πολλά πράγματα, όπως αυτά ένα-ένα αναφέρονται στο κατηγορητήριο.

Επίσης η τρίτη κατηγορούμενη, κατηγορείται και για πλαστογραφία και παραποίηση εγγράφων, με σκοπό να παραπλανηθούν οι διερευνώντες τις ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Στο κλητήριο αυτό, ορίζεται και η ημερομηνία της δίκης, που είναι 6 Οκτωβρίου 2022.

Έχοντας εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, αναμένω την ημερομηνία της δίκης και την επιβεβαίωση της ενοχής τους, αν και στα μάτια της οικογένειας αλλά και της κοινής γνώμης, η ενοχή τους είναι βέβαιη για το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξαν, να οδηγήσουν την Δέσποινα και το παιδί, στο θάνατο με τέτοιο φρικτό τρόπο.

Αναμένω την ημερομηνία της δίκης και ελπίζω να μην αναβληθεί και για έναν ακόμα λόγο. Να πάψουν επιτέλους να ασκούν τα καθήκοντά τους οι κατηγορούμενοι, μιας και η διοίκηση του Νοσοκομείου και του Υπουργείου Υγείας, επιτρέπει ακόμα στους επικίνδυνους αυτούς ανθρώπους να λειτουργούν στο χώρο της υγείας και να θέτουν σε κίνδυνο και άλλες έγκυες γυναίκες και μωρά.

Μπακαλάκης Κώστας»

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin