Στις 7 Σεπτεμβρίου το 7ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Συνάντηση στο Φλοίσβο»

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου σας προσκαλεί όλες & όλους στο 7ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Συνάντηση στο Φλοίσβο», που διοργανώνει την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο του Οικοπάρκου Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη.

Δωρεάν Είσοδος!

Συμμετέχουν:

Το Οργανικό Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής Νέων του Αρχείου Μουσικολαογραφικής Παράδοσης «Χρόνης Αηδονίδης», αποτελούμενο από τους παρακάτω μουσικούς, που θα παρουσιάσουν μουσικές και τραγούδια από τις αλησμόνητες πατρίδες του Ελληνισμού:Νικόλαος Ευφραιμίδης (παραδοσιακό κλαρίνο)
Φίλιππος Ευφραιμίδης (παραδοσιακό βιολί)
Αλέξανδρος Ευφραιμίδης (λαούτο, λαϊκή κιθάρα, τραγούδι)
Γιάννης Δαγκάλης (ούτι, τραγούδι)
Κατερίνα Αλεξάνδρα Γιαννάκη (σαντούρι, τραγούδι)
Βαλάντης Σαΐρης (παραδοσιακά κρουστά)
Ελένη Φανιουδάκη (πιάνο, τραγούδι)
Θεοδώρα Καραγκιοζάκη (κανονάκι)

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σαμοθράκης «Αρμονίας Γένεσις», αποτελούμενο από τα παρακάτω μέλη και φίλους του συλλόγου, που θα παρουσιάσουν μουσικές και τραγούδια της Σαμοθράκης, που έχουν καταγραφεί από την εποχή του Νικολάου Φαρδύ μέχρι και σήμερα, σε επιμέλεια της διδάκτωρ Εθνομουσικολογίας Γιώτας Τηγανούρια:

Γιώτα Τηγανούρια (σαντούρι, τραγούδι)
Στέφανος Καπνάς (ούτι)
Γεώργιος Βουλγαρίδης (λαούτο)
Πελαγία Μυλωνά (τραγούδι)
Μάριος Αγγελώνιας (τραγούδι)
Νίκη Μαργαρίτη (σαντούρι, τραγούδι)
Γιάννης Βάβαλος (κρουστά)

Παρουσιάζει ο λαογράφος Δημήτρης Βραχιόλογλου, ο οποίος έχει τιμηθεί από την Ε.ΠΟ.Φ.Ε. το 2018 με «Βραβείο Πολιτισμού», στην ομώνυμη ειδική ετήσια τιμητική εκδήλωση-πολιτιστικό θεσμό που διοργανώνει ο φορέας μας, για το συνολικό βαρυσήμαντο, έγκριτο και ποιοτικό έργο και προσφορά του στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του Έβρου, της Θράκης, της Πατρίδας μας.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με την επίσημη Υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Επισήμανση: Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό για τα θεάματα σε εξωτερικούς χώρους, ώστε όλοι μας να ψυχαγωγηθούμε με ασφάλεια. Για την αποφυγή συγχρωτισμού και για την πιστή τήρηση των σχετικών υγειονομικών μέτρων, η προσέλευση στο χώρο δύναται ως και σαρανταπέντε λεπτά (45΄) πριν από την έναρξη. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, κατά την έλευση και την αποχώρηση από το χώρο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin