Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Στον Έβρο βρέθηκε ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος

Τον Έβρο και ειδικότερα τις περιοχές που επλήγησαν αλλά και ακόμα απειλούνται από το πέρασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς, επισκέφτηκε ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος. Την επίσκεψη πραγματοποίησε, συνοδευόμενος από τη Νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Έβρου αλλά και μέλη της κεντρικής επιτροπής.

Από την περιοχή των Λουτρών όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης και το συντονιστικό της πυροσβεστική, δήλωσε τα εξής:

«Επισκεφτήκαμε το συντονιστικό της  πυροσβεστικής και ενημερωθήκαμε από τους αρμοδίους για την πορεία της Πυρκαγιάς.

Είναι μια ακόμα δύσκολη ημέρα για τον Έβρο και ολόκληρη την περιοχή.  Είμαστε στο πλευρό των γυναικών και των ανδρών της πυροσβεστικής, της αστυνομίας, του στρατού, της πολιτικής προστασίας αλλά και των εθελοντών, που δίνουν μια τιτάνια μάχη για να περιοριστεί η φωτιά, να ελεγχθεί και στο τέλος να περιοριστεί η πολύ μεγάλη καταστροφή.

Δυστυχώς υπάρχει μια πολύ μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή, υπάρχουν καταστροφές σε ιδιοκτησίες, σε σπίτια και σε κτηνοτροφικές μονάδες,. Θέλουμε και ελπίζουμε εντός της ημέρας και με τη βοήθεια των εναέριων μέσων, που συνδράμουν στην τεράστια αυτή επιχείρηση, να περιοριστεί η φωτιά και να έχουμε τις λιγότερες δυνατές συνέπειες για την περιοχή.»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη