Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Στον Έβρο ο Πέτρος Κόκκαλης

Περιοδεία σε πόλεις του Έβρου θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 12 Μάϊου και τη Δευτέρα 13 Μαΐου, ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων και Γραμματέας του ΚΟΣΜΟΥ, Πέτρος Κόκκαλης.

Στην περιοδεία θα συμμετέχουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές και στελέχη του ΚΟΣΜΟΥΝατάσα Βασίλειου, Φίλιππος Γκανούλης, Πάνος Γρέδης, Μπεατρίς Σεμακούλα, Ευδοκία Τσαγκλή και Χρύσα Χατζηθεοδώρου.

Την Κυριακή, ο Πέτρος Κόκκαλης θα επισκεφτεί την Ορεστιάδα, το Σουφλί, τη Δαδιά και την Αλεξανδρούπολη όπου στις 19:00 θα πραγματοποιήσει και την κεντρική του ομιλία στο Εθνολογικό Μουσείο της πόλης, ενώ θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλο Τοψίδη. Στο Σουφλί θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Καλακίκο, ενώ στην Ορεστιάδα θα βρεθεί με ομάδα πολιτών και στελεχών του ΚΟΣΜΟΥ.

Την Δευτέρα η περιοδεία του ΚΟΣΜΟΥ ολοκληρώνεται  με συμμετοχή του Πέτρου Κόκκαλη στην ημερίδα και ανοιχτή συζήτηση στην Αλεξανδρούπολη, με θέμα «Ευρωεκλογές 2024 – Προοπτικές και Προκλήσεις» και συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννη Ζαμπούκη , τον πρόεδρο αλιέων Αλεξανδρούπολης, κ. Δημήτρη Σαρίκα και επίσκεψη στον Άβαντα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

10.30 – Συνάντηση με πολίτες

ΣΟΥΦΛΙ

13.30 – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σουφλίου κ. Παναγιώτη Καλακίκο

14.00 – Αναχώρηση για Δαδιά

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

18.00 – Επίσκεψη στον Άβαντα

19.00 – Κεντρική ομιλία στο Εθνολογικό Μουσείο

20.30 – Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλο Τοψίδη

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/5

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (σε συνέχεια από 12/5)
09.00 – Συνάντηση με τον πρόεδρο αλιέων Αλεξανδρούπολης, κ. Δημήτρη Σαρίκα

10.30 – Ημερίδα ΔΕΛΤΑ TV «Ευρωεκλογές 2024 – Προοπτικές και Προκλήσεις»

15.00 – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Γιάννη Ζαμπούκη.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη