Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Στο πένθος o Μαΐστρος Αλεξανδρούπολης για την 15χρονη που έχασε την ζωή της σε τροχαίο στον κόμβο της Άνθειας- H ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία τoυ Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης αλλά και ολόκληρου του Έβρου από τον ξαφνικό και άδικο χαμό της 15χρόνης, που καταγόταν από τον Μαΐστρο, και έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στον κόμβο της Άνθειας, το βράδυ της Παρασκευής.

Η 15χρονη Π.Γ.  επέβαινε σε δίκυκλο που οδηγούσε η συνομήλικη φίλη της Σ.Χ. , όταν συγκρούστηκαν με Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο ερχόταν με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη από τις Φέρες, ενώ τα άτυχα κορίτσια έφευγαν από την Άνθεια.

Από τη σύγκρουση η 15χρονη Π.Γ. έχασε ακαριαία τη ζωή της ενώ η Σ.Χ. διακομίστηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για νοσηλεία.

Η προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Την 12-7-2024 και ώρα 22.10΄, στην Εθνική Οδό Γέφυρας Κήπων – Αλεξανδρούπολης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε νωτομετωπικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν δύο 15χρονες ημεδαπές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της επιβάτιδας του μοτοποδηλάτου και τον τραυματισμό της οδηγού αυτού, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Επισημαίνεται ότι, σε ένδειξη σεβασμού και πένθους, αποφασίστηκε η ακύρωση των εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του εορτασμού της Αγίας Μαρίνας στον Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη