Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Στο Παιδαγωγικό του ΔΠΘ το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ερευνητών Διδακτικής των Μαθηματικών 

Η Ένωση Ερευνητών Διδακτικής των Μαθηματικών διοργανώνει το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα:  «Μαθηματική εκπαίδευση και πολιτειότητα: ορατές και αθέατες όψεις/ συνιστώσες μιας πολύπλοκης σχέσης».
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Αλεξανδρούπολη, από την Παρασκευή 17/05/2024 έως και την Κυριακή 19/05/2024.

Η ΕΝ.Ε.ΔΙ.Μ. είναι επιστημονική ένωση, η οποία εκπροσωπεί τις Ελληνίδες και τους Έλληνες επιστήμονες που ασχολούνται με την μελέτη των διαδικασιών μάθησης και διδασκαλίας των μαθηματικών. Βασικός σκοπός της Ένωσης είναι η συμβολή στην ανάπτυξη βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας σχετικής με αυτά τα φαινόμενα και η διάχυση και αξιοποίηση των σχετικών ερευνητικών αποτελεσμάτων για την εξέλιξη της μαθηματικής παιδείας στην χώρα μας.

Στο συνέδριο είναι προσκεκλημένοι ως κεντρικοί ομιλητές, επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της Διδακτικής των Μαθηματικών στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό και αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 200 σύνεδροι, ερευνητές και εκπαιδευτικοί.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη