Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Στο final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος η ομάδα εφήβων του Εθνικού

Στο final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κατάφερε να προκριθεί η ομάδα εφήβων του Εθνικού ενώ παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου μπόρεσε και διεκδίκησε την διεξαγωγή των αγώνων στην Αλεξανδρούπολη. Όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου:

“Μετά από μεγάλη προσπάθεια και πολύ καλή αγωνιστική απόδοση, η ομάδα εφήβων του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ κατάφερε αήττητη να προκριθεί στο final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η Διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή κο Ιωάννη Καραπιπέρη, την υπεύθυνη υποδομών του τμήματος κα Δημοπούλου Έλενα, την έφορο του τμήματος κα Όλγα Γκούβερ και τον προπονητή κο Ανδραβίζο Γεώργιο για την τεράστια αυτή επιτυχία.

Στη συνέχεια η Διοίκηση του συλλόγου ανέλαβε την πρωτοβουλία να διεκδικήσουμε την τελική φάση του final 4 στην πόλη μας πράγμα το οποίο πετύχαμε, έχοντας και την καθοριστική συμβολή της Δημοτικής αρχής, ιδιαιτέρως δε του Δημάρχου μας κου Ιωάννη Ζαμπούκη.

Οφείλουμε δε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς της ομάδας μας σε αυτήν την προσπάθεια την εταιρεία DASTERI και ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ για την συνδρομή τους.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να στηρίξει και να συμπαρασταθεί στα παιδιά της ομάδας μας με την παρουσία τους στο γήπεδο.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email