Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για τη δολοφονία του Αντώνη: Σε πετάξανε σα σκουπίδι, όπως το κοριτσάκι μου

Συγκλονίζει σε ανάρτησή της στα social media, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, με αφορμή τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη.

«Αντώνη μου, παιδάκι μου, σε νιώθω παιδί μου, γιατί σε πετάξανε σα σκουπίδι, όπως το κοριτσάκι μου. Δε σκεφτήκανε στιγμή τι κάνουν; Αναίσθητα γομάρια χωρίς ψυχή και καρδιά. Ρε οι ναυτικοί σώζουν ζωές δεν δολοφονούν. Σκεφτήκατε στιγμή τι κάνατε; Γυρίσατε μάλιστα απαθέστατα την πλάτη σας. Πνιγόταν το παλληκάρι και εσείς συνεχίζατε το ταξίδι σας, σαν να μην συνέβαινε κάτι. Τι ψυχές έχετε; Τι διεστραμμένα μυαλά; Πόσο απάνθρωπα δίποδα είστε; Έχετε παιδιά; Θα ήταν καλό, κατά τον ίδιο τρόπο να χάσετε τα παιδιά σας; Ελάτε να σας πω, πως είναι να δολοφονούν το παιδί σου. Ελάτε να δείτε, δολοφόνοι, πως υπάρχουμε σ αυτή την παλιοζωή. Θέλω την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων του Αντώνη. Περιμένω εναγωνίως.
Περιμένω να αλλάξουν τους Νόμους, εδώ και τώρα. Ίσως είναι και πολύ αργά σήμερα. Έπρεπε να γινόταν χθες» καταλήγει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου στην μακροσκελή της ανάρτηση που δημοσίευσε στο Facebook.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη