Συνάντηση Δήμαρχου Διδυμοτείχου με τον Υφ. Παιδείας για την οριστική λύση της σχολής Ψυχολογίας

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Με επιχειρήματα την σύμφωνη γνώμη του ΔΠΘ για οποιοδήποτε σχολείο προταθεί να στεγάσει το τμήμα Ψυχολογίας που διεκδικεί το Διδυμότειχο την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το 3ο Δημοτικό Σχολείο αλλά και την συμπαράσταση των βουλευτών να ενισχύσουν αυτό που θα συμφωνηθεί για την λειτουργία της σχολής , ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου αναμένεται να συναντηθεί μέσα στην εβδομάδα με τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο, στα πλαίσια εξεύρεσης οριστικής λύσης στο θέμα.

Όπως δήλωσε ο κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου στην ΕΡΤ Ορεστιάδας «έχουμε φθάσει στο Νοέμβριο και δεν έχουμε κάποια εξέλιξη με το τμήμα  Ψυχολογίας» εκτιμώντας ότι στην συνάντηση που προγραμματίζεται, «θα ανακοινωθούν στον Υπουργό τα τρία προαναφερόμενα επιχειρήματα από τα οποία όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «περιμένουμε να συμφωνήσει και να συνυπογράψει».

Στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Παιδείας,  αναμένεται να συμμετέχουν ο πρύτανης του ΔΠΘ Αλέξανδρος Πολυχρονίδης οι βουλευτές του νομού Χ. Δερμεντζόπουλος, Α. Δημοσχάκης και Σ. Κελέτσης με τον  δήμαρχο Διδυμοτείχου Ρ. Χατζηγιάννογλου.

Πηγή: ertnews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin