Συνάντηση Δερμεντζόπουλου – Στουρνάρα για την αναστολή λειτουργίας τραπεζικών υποκαταστημάτων στον νότιο Έβρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Συνάντηση με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, πραγματοποίησε ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος. Στη συνάντηση συζητήθηκε το πρόβλημα του κλεισίματος τραπεζικών υποκαταστημάτων σε διάφορες περιοχές του Έβρου, με τον βουλευτή να μεταφέρει την αγωνία των φορέων και της τοπικής κοινωνίας. Παράλληλα, ζήτησε κάποιες πρωτοβουλίες από τον κ. Στουρνάρα για να διευθετηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα.

Δείτε την ανάρτηση του βουλευτή Έβρου:

Eπισκέφθηκα σήμερα στο γραφείο του, τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα, σε συνέχεια επισκέψεων και πρωτοβουλιών μου, που είχαν προηγηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα. Του εξέθεσα τους προβληματισμούς μου, αλλά και την αγωνία των φορέων του Έβρου για την αναστολή λειτουργίας των Τραπεζικών Υποκαταστημάτων, Τυχερού και Φερών τώρα, Μεταξάδων και Δικαίων προηγουμένως, και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής του Νομού Έβρου.

Τόνισα ότι η αναστολή λειτουργίας Τραπεζικών Υποκαταστημάτων σε περιοχές με ευαίσθητη γεωγραφική θέση και ειδικά σε μια συνεχώς εξελισσόμενη κατάσταση που διανύουμε εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας, δημιουργεί κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα και δυσχεραίνει σημαντικά τις συναλλαγές των επαγγελματιών και των πολιτών των περιοχών αυτών.

Ζήτησα από τον κ. Στουρνάρα να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του ζητήματος, εφόσον συμφωνεί ότι πρέπει οι τράπεζες να λειτουργούν πέραν των τεχνοκρατικών κριτηρίων και προς όφελος και εξυπηρέτηση των πολιτών.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin