Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Συνάντηση Πέτροβιτς με τον Σύλλογο Γονέων με 3 παιδιά Ν. Έβρου «Οι Τρεις Ιεράρχες»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Μιχαλίτση και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με τρία παιδιά Ν. Έβρου «Οι Τρεις Ιεράρχες» είχε την Πέμπτη 18-6-2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς στο γραφείο του.

Οι εκπρόσωποι των οικογενειών με τρία παιδιά του νομού έθεσαν στον κ. Πέτροβιτς σειρά θεμάτων που απασχολούν τις πολυμελείς οικογένειές τους στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνει η χώρα μας την τελευταία δεκαετία.

Υπερθεμάτισαν την αναγκαία ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας και ζήτησαν τη συμπαράσταση του Αντιπεριφερειάρχη. Επιπλέον, κατέθεσαν πρόταση για τη συνδιοργάνωση, το επόμενο έτος, συνεδρίου με κυρίαρχο θέμα το δημογραφικό και τις επιπτώσεις που συνεπάγεται για τη χώρα, και δη για τη Θράκη, το αρνητικό ισοζύγιο μεταξύ θανάτων – γεννήσεων με τη συμμετοχή και της Ομοσπονδίας Τρίτεκνων Οικογενειών Ελλάδας.

Ο κ. Πέτροβιτς εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στα αιτήματά τους και υποδέχτηκε θετικά την πρόταση για τη διεξαγωγή συνεδρίου στην Αλεξανδρούπολη, τονίζοντας παράλληλα, την άριστη συνεργασία των δύο φορέων όπως αυτή έχει εκφραστεί επανειλημμένως τα τελευταία χρόνια μέσα από κοινές δράσεις.

Τον κ. Μιχαλίτση συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Κριτού, η Γενική Γραμματέας Ευγενία Ανανιάδου, η Γραμματέας Ζωή Στεργιούδα, η Ταμίας Μαρία Κιορογλανίδου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη