Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Συνάντηση της ΕΣΥΦΝΕ με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη – Συζητήθηκε η ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο. Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων εξέφρασε την ικανοποίησή της σχετικά με την ανακοίνωση της ενίσχυσης του στόλου της με 250 νέους συνοριοφύλακες, και την προσπάθεια της κυβέρνησης για περαιτέρω ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων.

Δείτε την ανακοίνωση:

Το Προεδρείο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου συνάντησε τον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη κατά την επίσημη επίσκεψη τους στον ακριτικό Έβρο και συγκεκριμένα στο ΤΣΦ Ορεστιάδας.

Χαιρετήσαμε την είδηση της επιπλέον ενίσχυσης των υπηρεσιών μας με την πρόσληψη 250 Συνοριακών Φυλάκων.

Εξήραμε την προσπάθεια της κυβέρνησης, να ενισχύσει την φύλαξη των συνόρων με ανθρώπινο δυναμικό, σύγχρονο εξειδικευμένο εξοπλισμό και τεχνικά έργα αποτροπής, τονώνοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Έβρου και της χώρας. Τονίσαμε την ανάγκη να ανανεώσουμε την συζήτηση μας στο επόμενο χρονικό διάστημα προκειμένου να αναλύσουμε ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας, την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών μας.

Ως συνδικαλιστικός φορέας είμαστε υποχρεωμένοι να καταγράφουμε τα ζητήματα και να προτείνουμε λύσεις με γνώμονα το κοινό συμφέρον.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη