Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Συναντήσεις της Ε.Α.Α.Μ.Θ. της Δ.Α Αλεξανδρούπολης – Δωρεά 4 φορητών φαρμακείων πρώτων βοηθειών

Γνωρίζεται ότι την Μ.Δευτέρα και την Μ.Τρίτη 29 και 30 Απριλίου 2024, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ., η οποία απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο, Άγγελο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ, τον Γ’ Αντιπρόεδρο ΚΑΜΠΑΚΑΚΗ Αργύριο, τον Γενικό Γραμματέα Πέτρο ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗ και την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα Κορίνα-Αικατερίνη ΖΟΥΠΗ, πραγματοποίησε
θεσμικές συναντήσεις σε Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Ειδικότερα, η αντιπροσωπεία της Ένωσης επισκέφθηκε Διοικητές, Υποδιοικητές και στελέχη των Υπηρεσιών της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης (Επιτελείο της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης, Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης ,Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης ,Περιφερειακό Κέντρο Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συνόρων και Μετανάστευσης Αλεξανδρούπολης,
Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου,Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού, Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού), τους οποίους ενημέρωσε σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις σε συνδικαλιστικό επίπεδο και συνομίλησε μαζί τους για τα τρέχοντα ζητήματα κάθε Υπηρεσίας. Επισημάνθηκαν σημαντικά θέματα, τα οποία η Ένωση προτίθεται να αναδείξει και να προωθήσει στο ενδεδειγμένο επίπεδο για την επίλυσή τους.

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία της Ένωσης επισκέφθηκε τον Διευθυντή της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης, Ταξίαρχο κ. ΤΣΙΑΡΑ Λάμπρο, με τον οποίο πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συζήτηση επί των κυριότερων θεμάτων που απασχολούν την Περιφέρειά μας και ειδικότερα της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης.

Αναλύθηκαν τα ζητήματα που τέθηκαν από τα μέλη και αναδείχθηκαν επωφελείς προτάσεις, οι οποίες θα αναβαθμίσουν τόσο τις εργασιακές συνθήκες του αστυνομικού προσωπικού, όσο και το παρεχόμενο έργο προς τον πολίτη και την τοπική κοινωνία.

Ακολούθως, έγινε δωρεά τεσσάρων (4) φορητών φαρμακείων Πρώτων Βοηθειών (Emergency First Aid Kit) στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Η εν λόγω προσφορά της Ένωσης είναι επιχειρησιακός εξοπλισμός υψηλής ποιότητας ο οποίος εκτός των άλλων, έκαστος περιλαμβάνει δύο τουρνικέ, αιμοστατικό επίδεσμο τύπου Ισραήλ, ισοθερμική κουβέρτα, ιατρικό ψαλίδι, επιδέσμους διαφόρων τύπων κ.α., είδη τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν την παροχή Πρώτων Βοηθειών
οπουδήποτε και οποτεδήποτε αυτό χρειαστεί. Θυμίζουμε ότι την 11/03/2024 έγινε δωρεά εκ μέρους της Ένωσης τεσσάρων (4) τουρνικέ με ιατρικό ψαλίδι σε θήκη cordura για τις ανάγκες των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και δικυκλιστών Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, τα οποία ήδη ανήκουν στον επιχειρησιακό εξοπλισμό των συναδέλφων μας.

Επίσης, αναφέρεται ότι κατά την επίσκεψη στο Α.Τ. Σουφλίου ο Αναπληρωτής Διοικητή και μέλος της Γραμματείας Ανθυπαστυνόμων – Υπαστυνόμων Ν. 3686/2008, Υ/Α’ κ. ΚΑΖΑΡΙΑΝ Ιωάννης επέδωσε στον Πρόεδρο της Ένωσής μας αναμνηστικό δώρο.

Η Ένωση θα συνεχίσει τις επισκέψεις-δράσεις και στις υπόλοιπες Διευθύνσεις και Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για τη δια ζώσης ουσιαστική επικοινωνία και την προάσπιση των συμφερόντων των μελών της.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη