Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Συνεργασία με συλλόγους της Αθήνας ξεκινά η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού

Τη συνεργασία των πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων που έχουν έδρα στην Αθήνα, επιδιώκει δια των ενεργειών της, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Φανή Μπαχαρίδου. Είναι γνωστό ότι στην πρωτεύουσα δραστηριοποιούνται πολλοί πολιτιστικοί σύλλογοι, οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπους που έλκουν την καταγωγή τους από διάφορα σημεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ως εκ τούτου μέσα από τις δράσεις τους προβάλουν τον πολιτισμό μας και τη λαϊκή μας παράδοση σε ένα ευρύ κοινό. Συνεπώς λειτουργούν ως άριστοι πρεσβευτές του τόπου μας και αυτή την προβολή σχεδιάζει να ενισχύσει και η Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Διά της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, έχει γίνει μία πρώτη επαφή με εκπροσώπους των Συλλόγων και των Σωματείων και ξεκίνησε ο σχεδιασμός ενός πλαισίου δράσεων, το οποίο προσεχώς θα πάρει οριστική μορφή και θα τεθεί προς υλοποίηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη με εκπροσώπους πολιτιστικών σωματείων στην Αθήνα ήταν κάτι που συνέβη για πρώτη φορά καθώς έως τώρα δεν υπήρχε συνδεσιμότητα τους με τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης στον τόπο καταγωγής τους.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη