Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Συνεχίζεται με νέο ωράριο η έκθεση «Οι ζωγράφοι της Αλεξανδρούπολης»

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η εικαστική έκθεσης με θέμα «Οι ζωγράφοι της Αλεξανδρούπολης» στo Ιστορικό Μουσείο. Είναι ένα φιλόδοξο πολιτιστικό εγχείρημα ιδιαίτερης αξίας που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που δόθηκε από το Ιστορικό Μουσείο, η έκθεση θα συνεχιστεί μέχρι 28 Μαϊου και με συγκεκριμένο ωράριο:

   Το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης διοργανώνει στον ισόγειο χώρο του την έκθεση «Οι ζωγράφοι της Αλεξανδρούπολης», όπου παρουσιάζονται διαχρονικά έργα των εικαστικών που γεννηθήκαν, έζησαν ή σύνδεσαν με κάποιο τρόπο την καλλιτεχνική τους διαδρομή με την πόλη μας και παρουσίασαν το έργο τους σε ατομικές η ομαδικές εκθέσεις.

   Η έκθεση, ένα πολιτιστικό γεγονός ιδιαίτερης άξιας που για πρώτη φορά επιχειρείται στην πόλη μας, εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που σχεδίασε το Ιστορικό Μουσείο για την επέτειο των 100 χρονών από την ενσωμάτωση της Θράκης και της Αλεξανδρούπολης στην ελληνική επικράτεια και αναβληθήκαν  λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

  Για την τελευταία εβδομάδα της έκθεσης θα ισχύσει το νέο ωράριο Τρίτη 24 Μαΐου – Σάββατο 28 Μαΐου 2022

 Πρωί 10:30- 14:30 και απόγευμα 19:00-21:00

Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης  Λ. Δημοκρατίας 335

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη