Σύλλογος Γυναικών Ν. Βύσσας: «Ο Έβρος δεν είναι η πινέζα στο χάρτη, όπως κάποιοι πιστεύουν, αλλά το ατσαλόκαρφο που κρατάει όλη την Ελλάδα»

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Βροντοφωνάζουμε ως Σύλλογος Γυναικών Ν. Βύσσας πως λέμε ΟΧΙ στην επέκταση του ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ ή στη δημιουργία νέας δομής σε οποιαδήποτε μέρος της Θράκης μας.

Στα τόσα χρόνια πορείας του Συλλόγου μας έχουμε αποδείξει πως μας ενδιαφέρει πρωτίστως το καλό του τόπου μας, και σε αυτή την περίπτωση θα κάνουμε ότι χρειαστεί και θα στηρίξουμε κάθε σωστή προσπάθεια για να αποτραπεί το Εθνικό έγκλημα που πάει να γίνει στην περιοχή μας κι ας ελπίσουμε ότι αυτοί που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας θα σεβαστούν την επιθυμία των κατοίκων του τόπου μας.

Εκφράζουμε και τη δυσαρέσκειά μας ως προς τους εκπροσώπους του Έβρου στο κοινοβούλιο, αλλά και σε όσους θεσμικούς φέρουν μερίδιο ευθύνης που άφησαν να ξεφύγει η κατάσταση αντί να τη σταματήσουν στην αρχή της, ο ρόλος τους είναι η στήριξη του τόπου μας και η ανάπτυξη του.

Τον Έβρο, τη Θράκη και τα μάτια μας και απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες και ζητάμε τη στήριξη σας, όπως την είχαμε και πέρυσι το Μάρτιο απέναντι στην ασύμμετρη απειλή που δεχτήκαμε ως χώρα.

Κάποιοι λένε ότι ο Έβρος είναι η πινέζα στο χάρτη εμείς λέμε ότι είμαστε ατσαλόκαρφο και το έχουμε αποδείξει.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin