Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Σ.Ασπιώτης – Β.Λαμπάκης: Αποφασίσαμε σύγκλιση

Όλα δείχνουν ότι μπαίνουμε σε μία θερμή προεκλογική περίοδο και οι διεργασίες των επιτελείων έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Παράλληλα με την αναζήτηση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων έχουν ξεκινήσει και ενέργειες σε επίπεδο επικεφαλής παρατάξεων.
Νωρίτερα σήμερα (μεσημέρι Τρίτης) με κοινή τους επιστολή ο Στάθης Ασπιώτης και ο Βαγγέλης Λαμπάκης γνωστοποίησαν την σύγκλιση των δυνάμεων τους και κατ’ επέκταση των παρατάξεων τους.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η εποχή μας έχει σημαδευτεί από τις διαρκείς κρίσεις που ζήσαμε αλλά και τις μεγάλες προκλήσεις που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε.
Σ´ αυτό το απαιτητικό περιβάλλον, το τρίπτυχο “συλλογικότητα, συμμετοχικότητα και αξιοπιστία” είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο.
Αυτό όμως μπορεί να επιτευχθεί μόνο με συγκλίσεις. Σύγκλιση με βάση το κοινό όραμα για τον τόπο μας.
Μακριά από τον αφηρημένο κόσμο της πολιτικής θεωρίας.
Σύγκλιση με συμφωνία σε βασικές αρχές της πολιτικής ως προοπτική, όπως η σύγχρονη προσέγγιση των προβλημάτων όπου κι αν προκύπτουν.
Για όλους αυτούς τους λόγους:
Σήμερα, η παράταξη “Νέα Δύναμη” εγώ και οι συνεργάτες μου, στο σύνολο τους, πήραμε τη σωστή απόφαση να ενταχθούμε στη μεγάλη οικογένεια της παράταξης “Πόλη & Πολίτες – με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λαμπάκη”.
Μια παράταξη που επέδειξε ανθεκτικότητα και απαρέγκλιτη αγωνιστικότητα.
Μια παράταξη που χάρις στην πολιτική προσωπικότητα και τη σταθερή παρουσία του επικεφαλής της Βαγγέλη Λαμπάκη αποτελεί το θεματοφύλακα των νέων αγώνων που θα δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι γι’ αυτό τον τόπο που δεν του αξίζει η μιζέρια και η εσωστρέφεια.
Όλοι μαζί λοιπόν στρατευμένοι στο κοινό όραμα με αγάπη, εργατικότητα και πολιτική συνέπεια στις 8 Οκτωβρίου κάνουμε το πρώτο βήμα για να «χτίσουμε» ξανά στο Δήμο της ζωής μας.
ΣΤΑΘΗΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ

Γνωρίζοντας τις μεγάλες δυνατότητες και προκλήσεις του Δήμου μας, και διαπιστώνοντας την αναγκαιότητα, ώστε πολλοί μαζί ν’ αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα στο Δήμο μας…
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ  να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την παράταξη «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του Στάθη Ασπιώτη.
Του ιδίου και των συναγωνιστών του.
ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ
Τον νέο, έντιμο, παραγωγικό άνθρωπο με ισχυρή θέληση για δημιουργία, έτοιμο για τους αγώνες που πρέπει να δώσουμε, συνοδεία των εξαίρετων συνεργατών του.
Ταυτόχρονα συγκλίναμε 100% των θέσεων μας που συγκροτούν τα προγράμματα μας, γεγονός απαραίτητο για τη συμπόρευση μας.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ  ΛΑΜΠΑΚΗΣ
“Ενωμένοι προχωράμε για ένα Δήμο που αξίζουν οι άνθρωποι του να είναι ευτυχισμένοι.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email