Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ταβέρνα Μάσα Σούρα. Τόσα χρόνια το ίδιο νόστιμα!

Δυτικά της παραλιακής οδού της Αλεξανδρούπολης εκεί που η μεγάλη στροφή αποκαλύπτει την ομορφιά του απέραντου γαλάζιου που την περιβάλλει, θα βρείτε την εξαιρετική ταβέρνα ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ.

Κερδίζει “πόντους” καταρχήν με το σημείο που βρίσκεται. Αλλά το σημαντικότερο, κερδίζει πελάτες με τα πιάτα του. Υποδέχεται πάντα τους πελάτες του με ευγένεια ενώ το προσωπικό είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει με χαμόγελο κάθε του επιθυμία.

Από τα μεγάλα παράθυρα έχετε στο πιάτο τη μοναδική θέα της θάλασσας και το νησί της Σαμοθράκης και φυσικά το καλοκαίρι πίνετε το τσιπουράκι σας δίπλα στην θάλασσα. Δίπλα όμως…

Θα απολαύσετε ολόφρεσκα και νόστιμα θαλασσινά μαγειρεμένα με ποικίλους τρόπους από έμπειρους Chef γνώστες του είδους .

Απίστευτες γευστικές προτάσεις παραδοσιακές και gourmet για όλα τα γούστα αφήνουν κατάπληκτο τον πελάτη που σίγουρα θα το ξαναεπισκεφτεί. Και το σπουδαίο είναι ότι όσες φορές και αν επισκεφτείς θα απολαμβάνεις πάντα την ίδια νοστιμιά στα πιάτα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία σε μία ταβέρνα από τα να έχει πάντα την ίδια ποιότητα στα πιάτα του. Αυτό στο “ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ” το πετύχανε!

Γεύση, παράδοση ποιότητα και φαντασία σερβίρονται σε μερίδες extra large νόστιμες και  χορταστικές!

Ανοίγοντας τον ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕΝΟΥ του καταστήματος είναι σίγουρο πως θα θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα. Μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στις γεύσεις της Μεσογείου και όχι μόνο.

Κι αν ρίξετε μια ματιά στα γύρω τραπέζια είναι βέβαιο πως η χαρά και η ικανοποίηση των υπολοίπων πελατών είναι η καλύτερη εγγύηση πως το αποτέλεσμα των επιλογών τους ξεπέρασε όλες  τις προσδοκίες τους .

Ενώ οι τιμές είναι με μια λέξη… καταπληκτικές!!

Η ταβέρνα ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ βρίσκεται  πολλά χρόνια στο χώρο της γαστρονομίας και αυτό δεν είναι τυχαίο σε μια εποχή που όλα εξελίσσονται.

Ακολουθεί την εξέλιξη εμπλουτίζοντας τις επιλογές σας με ακόμη πιο νόστιμα πιάτα χωρίς να χάνει στιγμή την ποιότητα,  τη γεύση αλλά και τις μεγάλες εντυπωσιακές μερίδες του!

ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ: Aπολλωνιάδος 38 Αλεξανδρούπολη, τηλ.2251036052

Όταν λοιπόν νιώσετε την ανάγκη να γευτείτε το πιο φρέσκο ψάρι και εξαιρετικά θαλασσινά μαγειρεμένα με ποικίλους και ευφάνταστους τρόπους, γεμάτα ποιότητα και νοστιμιά η ταβέρνα ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ είναι ο προορισμός που αναζητάτε .

ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ: Aπολλωνιάδος 38 Αλεξανδρούπολη, τηλ.2251036052

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη