Τα «πηγαδάκια» στην πίτα του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης (photo)

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Με αρκετά από τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης καθώς οι προσδοκίες ήταν για μεγαλύτερη συμμετοχή και με ηχηρές παρουσίες αλλά και απουσίες, ο Εμπορικός Σύλλογος έκοψε την βασιλόπιτά του και γιόρτασε τα 77 χρόνια λειτουργίας τους την Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση έγινε σε γνωστό καφέ της Αλεξανδρούπολης, με γρήγορες διαδικασίες χωρίς να «κουραστούν» οι παρευρισκόμενοι αλλά παράλληλα έχοντας τη δυνατότητα να υπάρξει ο χρόνος για να γίνουν τα ανάλογα «πηγαδάκια».

Στο επίκεντρο των συζητήσεων οι εκλογές, εθνικές και αυτοδιοικητικές, αφού ακόμη δεν έχουν ανοιχτεί τα χαρτιά των υποψηφίων.  Βέβαια να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη μέρα υπήρχαν πολλές εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας από συλλόγους και φορείς με αποτέλεσμα κάποιοι να μπορούν να δικαιολογήσουν την απουσία τους.

Πάντως δεν ήταν για όλους ευχάριστη η παρέα του τραπεζιού, αφού για κάποιους η θέση ήταν «άβολη»

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν και τιμητικές πλακέτες σε επιχειρήσεις, για κάθε μία από αυτές με διαφορετικά κριτήρια.

  1. Βραβεύτηκε η εταιρεία  Πολυμένης Γ. – Πολυμένης Ι. ΟΕ  ως μία από τις παλιότερες επιχειρήσεις στο εμπόριο της Αλεξανδρούπολης.
  2. Βραβεύτηκε η επιχείρηση TRIAMIA ως η νεότερη επιχείρηση  με ιδιοκτήτρια την Μαρία Τριανταφυλλίδου
  3. Το βραβείο της γυναικείας επιχειρηματικότητας δόθηκε στην εταιρία Focus-ThraceCosmeticsΕ. Θεοδοσιάδου – Α. Καλαφατζή Ο.Ε

Συνολικά υπήρχαν 6 φλουριά, ένα στην πίτα των επισήμων καλεσμένων και ακόμη 5 στα κομμάτια βασιλόπιτας που μοιράστηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους, με δώρα από τα καταστήματα της Αλεξανδρούπολης.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος Χριστίνα Κουματζίδου, η οποία μπορεί το τελευταίο διάστημα να απουσιάζει από το «γυαλί της τηλεόρασης», ωστόσο για ακόμα μία φορά έκλεψε την παράσταση.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin