Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Τα προβλήματα που προξένησαν οι θεομηνίες παρουσίασε στο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ο δήμαρχος Σουφλίου

Ο Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος υποδέχθηκε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο, το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο συμμετείχαν ο Τομεάρχης Υποδομών Νίκος Παππάς, ο Τομεάρχης Εσωτερικών Κώστας Ζαχαριάδης, η βουλευτής Έβρου Αναστασία Γκαρά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργυρίου Νίκος, οι εκπρόσωποι της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου Δέδογλου Σπύρος και Μενέλαος Μαλτέζος, καθώς και η Μαργαρίτα Κόκκορη από την Ο.Μ. Σουφλίου.

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος έκανε εκτενή αναφορά στα σοβαρά προβλήματα που άφησαν πίσω τους οι θεομηνίες που έπληξαν στο σύνολο το Δήμο Σουφλίου την 11η – 12η Ιανουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου.

Επεσήμανε το γεγονός πως οι θεομηνίες που έχουν πλήξει την περιοχή είναι όλες μαζί σε διάστημα 9 μηνών. Ανέφερε τις δύσκολες συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζουν πρωτίστως οι κάτοικοι, καθώς επίσης και οι υποδομές του Δήμου και επανέλαβε το γεγονός πως η Δημοτική αρχή έχει ζητήσει την άμεση ένταξη του Δήμου Σουφλίου στο ίδιο νομικό καθεστώς που αφορούσε τις πληγείσες περιοχές από τη θεομηνία του Ιανού.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email