Τη μη συγχώνευση των τμημάτων της Α’ Λυκείου του ΓΕΛ Σουφλίου ζητά με αναφορά του στη Βουλή ο Σταύρος Κελέτσης

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Κοινοβουλευτική αναφορά, απευθυνόμενη στην Υπουργό Παιδείας, με την οποία ζητά να μη συγχωνευθούν και να λειτουργήσουν εύρυθμα και οι 3 τάξεις της Α’ Λυκείου του ΓΕΛ Σουφλίου, κατέθεσε χθες Πέμπτη ο Βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης.

Η αναφορά ήρθε σε συνέχεια του ομόφωνου ψηφίσματος που κατέθεσε για το ίδιο θέμα ο Δήμος Σουφλίου, μετά τη σχετική ενημέρωση, τα έγγραφα και την κινητοποίηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ.

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς και το σχετικό ψήφισμα του Δήμου Σουφλίου:

Σας καταθέτω το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουφλίου, με το οποίο ζητείται να μην εφαρμοστεί καμία απόφαση συγχώνευσης τμημάτων της Α’ Λυκείου του ΓΕΛ Σουφλίου. Το ψήφισμα προέκυψε σε συνέχεια σχετικού εγγράφου του Συλλόγου Διδασκόντων του ΓΕΛ Σουφλίου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου, στο οποίο γίνεται αναφορά σε ύπαρξη άτυπης απόφασης-προφορικής σύστασης για συγχώνευση τμημάτων της Α’ Λυκείου του εν λόγω ΓΕΛ. Επιπρόσθετα σας καταθέτω και τη σχετική αλληλογραφία εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Σουφλίου, στην οποία γίνεται εκτενής αναφορά των προβλημάτων που έχουν προκύψει.

Ο αναφέρων Βουλευτής

Σταύρος Κελέτσης

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin