Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Τι είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος για τη Γαλάτω Αλεξανδράκη ,τη νεοεκλεχθείσα ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης από τον Έβρο

«Να μας συγχωρήσουν οι φίλοι μας που εμείς βάλαμε στο ψηφοδέλτιο μία μάνα, κτηνοτρόφο, ακρίτα, που εξελέγη με σταυρό και δεν βάλαμε ηθοποιούς, καλλιτέχνες, σκηνοθέτες διαφόρων περίεργων ταινιών… οι οποίοι δεν ξέρουν κι αγγλικά», είπε το πρωί της Τρίτης, σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ερωτηθείς για την εκλογή της Γαλάτως Αλεξανδράκη από τον Έβρο.

Ο κ. Βελόπουλος αναφερόμενος στην κα. Αλεξανδράκη είπε : «έχει μία μεγάλη μονάδα παραγωγής κρέατος, δουλεύει από μικρό παιδί και εξελέγη με σταυρό. Θα αμφισβητήσουμε και τον σταυρό; Να τον αμφισβητήσουμε και να προτιμούμε αυτούς που ήρθαν από την τηλεόραση, από τα πρωϊνάδικα, από τα μεσημεριανάδικα…»

Επεσήμανε μάλιστα ότι η κα. Αλεξανδράκη «ήταν εισήγηση μιας ομοσπονδίας, ενός συλλόγου κτηνοτρόφων» και πως η Ελληνική Λύση είχε «τέτοια άτομα στο ψηφοδέλτιό της, όπως είχε και έναν πρόεδρο Αγροτικού Συλλόγου».

Σε ανάρτησή του δε, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

Ποια είναι η Ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Γαλάτω Αλεξανδράκη;

Η Ελληνική Λύση προκρίνει τους ανθρώπους του μόχθου που παράγουν πλούτο, μητέρες Ελληνίδες από τον ακριτικό Έβρο που έχουν δικές τους μονάδες παραγωγής.

Γαλάτω Αλεξανδράκη

Υπενθυμίζουμε ότι η Γαλάτω Αλεξανδράκη, η 76χρονη συνταξιούχος κτηνοτρόφος με καταγωγή από το Κουφόβουνο Διδυμοτείχου, διατηρεί κρεοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη με τον γιο της Αλέξανδρο Αλεξανδράκη και εξελέγει ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση συγκεντρώνοντας 51.465 ψήφους. Στις βουλευτικές εκλογές του 2023 ήταν υποψήφια με την Ελληνική Λύση στην Α΄ Ανατολικής Αττικής.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη