Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Τον απερχόμενο Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού αποχαιρετά η Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ.Θ.

Τον απερχόμενο Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη ευχαριστούν θερμά ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ) για τη υποδειγματική τους συνεργασία στην προσπάθεια ανάδειξης και επίλυση πλήθους προβλημάτων που άπτονταν της αρμοδιότητάς του.

“Η προσήλωση του Στρατηγού στην αναζήτηση κάθε είδους παθογένειας, η διαρκής προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των συναδέλφων μας και η άοκνη προσπάθειά του, αύξησης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των Μονάδων, αποτέλεσαν για εμάς σταθερές γέφυρες επικοινωνίας, επιφέροντας απτά αποτελέσματα σε πλήθος συναδέλφων”, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι: “Του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, επίτευξη των προσωπικών του στόχων καθώς επίσης και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Γενικός Επιθεωρητής Στρατού- Διοικητής Δόγματος Εκπαίδευσης”.

Την ανακοίνωση υπογράφουν για το Διοικητικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος Νικόλαος Παναγιωτίδης και ο Γενικός Γραμματέας, Χρήστος Δελής.

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη