Τοποθετήθηκε ειδικό αναβατόριο για άτομα με αναπηρία και απόμαχους του στρατού στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Το πρωί της Δευτέρας, 8 Μαρτίου, μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης, έγινε τοποθέτηση ειδικού αναβατόριου για άτομα με αναπηρία και απόμαχους του στρατού, όπου έγιναν και τα εγκαίνια της νέας αυτής προσθήκης.

Μετά από συζήτηση του προέδρου του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου, Κώστα Ευθυμιάδη με τον Διοικητή της 12ης Μεραρχίας Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη, Υποστράτηγο Χρήστο Μπούφη, τονίστηκε το θέμα έλλειψης προσβασιμότητας των κτιρίων του στρατού.

Ο Κ. Ευθυμιάδης δηλώνει: “(Ο Υποστράτηγος) Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είναι στη διάθεση των ατόμων με αναπηρία, κι όχι μόνο, το αναβατόριο μπροστά στην Στρατιωτική Λέσχη της Αλεξανδρούπολης. Το αναβατόριο αυτό μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και απόμαχοι του στρατού που είναι πλέον συνταξιούχοι, ηλικιωμένοι, με προβλήματα κίνησης.

Στα εγκαίνια της νέας δομής παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου, Κώστας Ευθυμιάδης, ο Γενικός Γραμματέας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Γιάννης Λυμβαίος, καθώς και ο Διοικητής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη, Υποστράτηγος Χρήστος Μπούφης.

«Η Αλεξανδρούπολη τείνει να γίνει μία πόλη πρότυπο προσβασιμότητας» επεσήμανε με τη σειρά του και ο κ. Λυμβαίος.

Πηγή: evros24.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin