Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Το πρώτο κουδούνι χτυπά και φέτος στο βιβλιοπωλείο Βαταμίδη.

Η φετινή σχολική χρονιά θα είναι ιδιαίτερη από πολλές πλευρές. Λίγο πριν την έναρξη της, το βιβλιοπωλείο Βαταμίδη είναι έτοιμο και φέτος να ανταποκριθεί με ασφάλεια στις ανάγκες του μαθητή αλλά και στις ειδικές συνθήκες που επιβάλλουν οι καταστάσεις. 

Εδώ και 45 χρόνια καλύπτουμε κάθε ανάγκη από την λίστα των σχολικών ειδών του μαθητή με ποιοτικά προϊόντα και σε οικονομικές τιμές αλλά κυρίως  με αγάπη για τα παιδιά που εδώ και 2 γενιές μας εμπιστεύονται για τις πιο σημαντικές εκπαιδευτικές στιγμές της ζωής τους. 

Φέτος είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και με άλλους, πέραν του παραδοσιακού τρόπου, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε. Στείλτε μας τη λίστα με τα σχολικά είδη ή τα ξενόγλωσσα βιβλία που χρειάζεστε και θα τα παραλάβετε είτε στο χώρο σας είτε άμεσα από το κατάστημά μας:

  • Messenger: Βιβλιοχαρτοπωλείο Βαταμίδη
  • E-mail: [email protected]
  • Viber & Whatsapp: 6945 866 120
  • Instagram direct: vivliopolio_vatamidi

Επιπλέον φέτος προσθέσαμε και μία ακόμη δυνατότητα. Να σας εξυπηρετήσουμε μεταξύ των ωρών 15:00 με 17:00 έπειτα από προσωπικό ραντεβού. Για την προσεχή Δευτέρα, θα είμαστε ανοιχτά και το απόγευμα όπως και κάθε απόγευμα του Σεπτέμβρη.

Εμείς στο βιβλιοπωλείο Βαταμίδη γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. Από τον παιδικό και το νηπιαγωγείο, μέχρι το πανεπιστήμιο.  Από εκπαιδευτικά παιχνίδια και βοηθήματα μέχρι ξενόγλωσσα βιβλία φροντιστηρίων και εξειδικευμένες βιβλιογραφίες.

Όσο για τα σχολικά, προτείνουμε πάντα τα καλύτερα και ασφαλέστερα. Και φέτος υπάρχει διαθέσιμη όλη η γκάμα της Polo σε τσάντες και κασετίνες σε κορυφαία ποιότητα και τιμές. Επιπλέον προσθέσαμε στις επιλογές σας και τα εντυπωσιακά σακίδια της Nο Fear, της Must, της Hallmark, της Paul Frank,  της New Balance και πολλών άλλων.   

Φυσικά δεν σταματάμε εδώ: τσάντες και αξεσουάρ Δημοτικού και Νηπιαγωγείου με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών Spiderman, Superman, Barbie, Pj Masks, Gormiti, Vampirina, Rapunzel, Ladybug, Paw Patrol,  Cars, Hot Wheels, Frozen και αμέτρητες επιλογές και προτάσεις που θα κάνουν το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς πιο εύκολο και διασκεδαστικό και για τα παιδιά και οικονομικότερο για τους γονείς.  

Το  βιβλιοπωλείο Βαταμίδη είναι μία από τις παραδοσιακές τοπικές επιχειρήσεις της Αλεξανδρούπολης  που με κάθε ευκαιρία ανταποδίδει  την εμπιστοσύνη σας κάθε στιγμή εδώ και 45 χρόνια!

Συντροφιά με τη μυρωδιά του αυθεντικού βιβλιοπωλείου η οικογένεια Βαταμίδη έχει και φέτος την αστείρευτη διάθεση να εξυπηρετήσει κάθε μαθητή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Ανοιχτά κάθε απόγευμα για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο. 

Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 230 Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο: 2551025446

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη