Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

«Τρίτωσε το κακό» των παραιτήσεων για την δημοτική αρχή Ζαμπούκη – Έπεται και συνέχεια;

Χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής καμία επίσημη ανακοίνωση αλλά εδώ ισχύει το ρητό «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι» ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου Ηλίας Δαστερίδης έχει υποβάλει επίσημα την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου.

Για πολλούς, ένα από τα τελευταία δυνατά χαρτιά που είχαν απομείνει στο νυν δήμαρχο, για κάποιους άλλους μία φιλότιμη προσπάθεια χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, ενώ για κάποιους ήταν μία ακόμα αποτυχημένη προσπάθεια αν σκεφτεί κανείς τον αριθμό των συμβασιούχων που είχε στη διάθεση του για να παράξει έργο καθώς και τα κονδύλια που έπεφταν βροχή λόγω κορονοϊού.

Όπως και να’χει ο Ηλίας Δαστερίδης επέλεξε να απομακρυνθεί από τη θέση του αντιδημάρχου θέτοντας την παραίτηση του στη διάθεση του δημάρχου.

Όπως αναφέραμε και στην αρχή δεν υπάρχει ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση ούτε είναι γνωστό μέχρι στιγμής αν η παραίτηση θα γίνει δεκτή από τον δήμαρχο ή αν θα υπάρξουν συζητήσεις και προσπάθειες για ανατροπή της απόφασης παραίτησης.

Για να δικαιολογήσουμε όμως και τον τίτλο του άρθρου θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ήδη αυτή την ώρα στο δήμο υπάρχουν δύο Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου τα οποία είναι «ακέφαλα». Πρόκειται για τις δύο Σχολικές Επιτροπές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης οι οποίες τελούν εδώ και εβδομάδες χωρίς προέδρους και είναι άγνωστο το πως διεκπεραιώνονται οι λειτουργικές τους ανάγκες.

Τρίτωσε λοιπόν το κακό των παραιτήσεων για την δημοτική αρχή και το μόνο ερώτημα που τίθεται είναι: έπεται και συνέχεια;

Έτσι δεν είναι Κυριάκο και Νίκο…;

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη