Τρεις ακόμη διακινητές παράτυπων μεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη στα χέρια της Αστυνομίας

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (8-7-2022) το πρωί, σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, τρεις(3)διακινητές, ένας ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,σε αγροτική οδό του Έβρου αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τον ημεδαπό και τον αλλοδαπό δράστη, διότι επιβαίνοντες σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί) μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση,στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης,αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής ΦύλαξηςΙάσμουσυνέλαβαν έναν αλλοδαπόδιακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, χρηματικά ποσά και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης με καπνό που κατείχε ο ημεδαπός δράστης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούντα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης και Ιάσμου Ροδόπης.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin