Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Τυχερό: Συνελήφθη αλλοδαπός που εισήγαγε κατεργασμένη κάνναβη

Μια ακόμη επιτυχία κατέγραψε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης. Συγκεκριμένα συνελήφθη αλλοδαπός στην παρέβρια περιοχή του Τυχερού, ο οποίος στην προσπάθεια του να εισέλθει παράνομα στην χώρα, βρέθηκε στην κατοχή του κατεργασμένη κάνναβη 881 γραμμαρίων.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη χθες (29-6-2020) το πρωί, στην παρέβρια περιοχή του Τυχερού Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για εισαγωγή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν τον δράστη να έχει εισέλθει παράνομα στη Χώρα μας από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου, μαζί με ομάδα μη νόμιμων μεταναστών, μεταφέροντας ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης.    

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην τσάντα που κατείχε ο δράστης διαπίστωσαν ότι εισήγαγε στην ελληνική επικράτεια πέντε (5) συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού βάρους 881 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης».

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη