Υγειονομικό υλικό, νερά και είδη διατροφής στους πυροσβέστες στη φωτιά της Δαδιάς έδωσε το Επιμελητήριο Έβρου

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Το Επιμελητήριο Έβρου συνέδραμε στο έργο των Πυροσβεστών στο Δάσος της Δαδιάς και προσέφερε νερά, είδη διατροφής αλλά και υγειονομικό υλικό. Τα πράγματα παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το Δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου Έβρου:

Υγειονομικό υλικό, νερά και βασικά είδη διατροφής προσέφερε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης και την ΕΜΑΚ το Επιμελητήριο Έβρου. Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, το Επιμελητήριο Έβρου συνδράμει το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αγώνα που δίνει στα μέτωπα της πυρκαγιάς στο Δάσος της Δαδιάς και την ευρύτερη περιοχή.

«Η φωτιά στο Δάσος της Δαδιάς είναι ένα γεγονός που έχει συγκλονίσει όλες και όλους μας. Φυσικά δεν γίνεται να μείνουμε απαθείς στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται για την κατάσβεσή της και γι’ αυτό το λόγο ανταποκριθήκαμε άμεσα στα αιτήματα περί παροχής βοήθειας. Πιστεύω ότι ο αγώνας στο πύρινο μέτωπο μας αφορά όλους και θεωρώ υποχρέωσή μας να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε. Ευχαριστώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άμεση ανταπόκριση και τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους όλων των μελών εκφράζω τη συμπαράστασή μας στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν οι πυροσβέστες και όλοι όσοι επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin