Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Φέρες: Συνελήφθη ένας διακινητής και 4 παράτυποι μετανάστες – Ο δράστης προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες με το αμάξι

Συνελήφθη τη Τρίτη (9-4-2024) το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι, ο οδηγός – διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε την πορεία του πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουσή του σε προστατευτικές μπάρες και ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη