Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Φαλέκας: «Παράνομη, αυτοδιοικητικά η απόφαση ΤΙΕΔΑ για τα ιαματικά»

«Παράνομη, αυτοδιοικητικά» χαρακτήρισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρώην αντιδήμαρχος Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Τραϊανούπολης, Γιάννης Φαλέκας, την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΤΙΕΔΑ να προχωρήσει στην εκμίσθωση των ιαματικών λουτρών, «χωρίς να ρωτήσει τον μοναδικό μέτοχο, που είναι ο δήμος Αλεξανδρούπολης», όπως ανέφερε.

Ο κ. Φαλέκας έκανε λόγο για «πρακτικές που δεν έχουν ξανασυμβεί και πρέπει να σταματήσουν», κατηγορώντας παράλληλα τη δημοτική αρχή ότι «ιδιωτικοποιεί» ή έχει πρόθεση να ιδιωτικοποιήσει δημοτική περιουσία και σε άλλες περιπτώσεις.

Εν τω μεταξύ, το θέμα της εκμίσθωσης των ιαματικών λουτρών Τραϊανούπολης, που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου αλλά και την παραίτηση δύο μελών του διοικητικού συμβουλίου της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης του δήμου Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ), θα συζητηθεί στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. Την ενημέρωση θα κάνει ο πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email