Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Φοιτητές Οινολογίας επισκέφτηκαν την Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης

Η Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης υποδέχτηκε με χαρά στις εγκαταστάσεις της, στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, 80 φοιτητές από τη Δράμα του Τμήματος Αγροτικής Βιοτεχνολογίας και Οινολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας.

Η επίσκεψη ξεκίνησε με αναλυτική παρουσίαση των δραστηριοτήτων της εταιρείας και με μία σύντομη ιστορική αναδρομή. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου με έμφαση στην παραγωγή όλων των παραγόμενων αλκοολούχων ποτών της Ποτοποιίας. Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία σε μικρές ομάδες να μάθουν και για όλες τις εργαστηριακές- χημικές αναλύσεις που πραγματοποιούνται στο σύγχρονο χημείο και να δουν από κοντά όλες τις διαδικασίες παραγωγής και εμφιάλωσης.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με δοκιμή όλων των παραγόμενων ποτών σε μια πολύ ευχάριστη συνάντηση κατά την οποία απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις τους.

Η διοίκηση της εταιρείας ευχαρίστησε θερμά τον συνοδό καθηγητή για την οργάνωση της επίσκεψης καθώς και όλους τους σπουδαστές για το ενδιαφέρον, την συνεργασία και την επικοινωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι φεύγοντας από τις εγκαταστάσεις παρέλαβαν ένα αναμνηστικό δώρο της Ποτοποιίας – Οινοποιίας Θράκης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη