Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Φτωχότερη η Ορεστιάδα και το ελληνικό βόλεϊ από τον θάνατο του Βασίλη Γκιζάνη

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έσκασε η είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου του Α.Ο. Ορεστιάδας Βασίλη Γκιζάνη. Ο μόλις 46 ετών άνδρας έπαθε εγκεφαλικό πριν λίγες ημέρες και δυστυχώς ο οργανισμός του δεν κατάφερε να επανέλθει μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στην θλίψη την κοινωνία της Ορεστιάδας, του Έβρου γενικότερα και φυσικά του ελληνικού βόλεϊ. Διαβάστε παρακάτω την συλλυπητήρια ανακοίνωση του Α.Ο. Ορεστιάδας:

Ανακοίνωση του Α.Ο. Ορεστιάδος

Σύσσωμη η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας εκφράζει την θλίψη της για τον χαμό του πρώην προέδρου και ενός ανθρώπου που ζούσε και ανέπνεε για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, του Βασίλη Γκιζάνη.

Ένας άνθρωπος που ανέλαβε την ομάδα σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και μέσα από σκληρή δουλειά έβαλε τον ιστορικό Α.Ο.Ο. στο δρόμο των επιτυχιών πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Volleyleague το 2014.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και υποσχόμαστε πως θα κάνουμε το παν για να του δώσουμε πολλές χαρές στο μέλλον για την μεγάλη του αγάπη, τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη