Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αλεξανδρούπολη: «Κανένας μόνος, όλοι μαζί!»

Εκατοντάδες πολίτες, μικροί και μεγάλοι πλημμύρισαν τους δρόμους της Αλεξανδρούπολης στην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου προκειμένου να παρακολουθήσουν την εορταστική εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Αρχικά οι επισκέπτες παρακολούθησαν τις νεαρές μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Μαΐστρου ντυμένες ταράνδους να χορεύουν στους ρυθμούς γνωστών τραγουδιών και στην συνέχεια η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία και με το άναμμα του δέντρου από τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη.

Ο κ. Ζαμπούκης ανακοίνωσε πως μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες θα ολοκληρωθούν οι διεργασίες πιστοποίησης ασφαλείας στο παγοδρόμιο που θα λειτουργήσει δωρεάν στο πάρκο των Χριστουγέννων. Επιπλέον έκανε αναφορά στο τραινάκι και στο καρουζέλ που έχουν τοποθετηθεί για τους νεαρούς πολίτες ενώ αποκάλυψε και μια σειρά δράσεων και παράλληλων εκδηλώσεων που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες με στην συνεργασία του Δήμου με τοπικούς συλλόγους της περιοχής.

Με το σύνθημα «κανένας μόνος αυτές τις γιορτές, όλοι μαζί» ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης πάτησε το μεγάλο κόκκινο κουμπί και το δέντρο άναψε φωτίζοντας τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Ακολούθησε βροχή πυροτεχνημάτων και φυσικά η πολυαναμενόμενη συναυλία του Σταν Αντιπαριώτη και της Άσπα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη