Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

“Φωτιά” τα αεροπορικά εισιτήρια στη γραμμή Αθήνα – Αλεξανδρούπολη

Αναφορικά με τις πληρότητες στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης φέτος το καλοκαίρι, αλλά και τους μήνες που προηγήθηκαν, είναι πολύ μεγάλες, σύμφωνα με τον  αερολιμενάρχη Στέλιο Ζαντανίδη, ο οποίος υπογράμμισε μιλώντας στο ράδιο Χρόνος 87.5fm και τον Δήμο Μπακιρτζάκη, ότι οι επιβάτες όλης της Θράκης επιλέγουν το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης.

Από και προς Αθήνα υπάρχουν καθημερινά τέσσερις πτήσεις από δύο εταιρίες, την Aegean και την Sky Express. Πριν μερικά χρόνια, το μονοπώλιο της Aegean διατηρούσε ιδιαίτερα υψηλά τις τιμές, ωστόσο η είσοδος της Sky Express τα τελευταία χρόνια είχε ως αποτέλεσμα οι τιμές να πέσουν.


Φέτος, όμως, παρατηρείται εκ νέου άνοδος, την οποία αναγνώρισε ο αερολιμενάρχης.


«Αν επιλέξει κάποιος Παρασκευή, Κυριακή ή Δευτέρα είναι πάρα πολύ ακριβά τα εισιτήρια, γιατί λογικά οι πτήσεις είναι γεμάτες» είπε, ενώ μετέφερε και τις συμβουλές του για το πως να βρει κανείς την φθηνότερη δυνατή τιμή: «δεν έχουν άδικο αυτοί που διαμαρτύρονται. Υπάρχουν ακριβά εισιτήρια όντως, αλλά η τιμή του εισιτηρίου είναι συνάρτηση δύο πραγμάτων: πρώτον πόσο νωρίτερα θα κλείσεις το εισιτήριο -η φθηνότερη οδός είναι το διαδίκτυο- και δεύτερον επιλέγεις μέρες όπου οι πτήσεις δεν είναι γεμάτες».


ΠΗΓΗ: xronos.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη