Χρυσοχοΐδης από Έβρο: Τίποτα το έκτακτο, μας ανησυχεί μόνο η ασφάλεια μας

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Στον Έβρο μετέβη σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παράλληλα με την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή με περίπου 400 αστυνομικούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ο Υπουργός συναντήθηκε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δ. Πέτροβιτς. Στο πρόγραμμα του περιλαμβάνεται περιοδεία στη συνοριακή γραμμή του Έβρου.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης μετά τη συνάντηση με τον Δημήτρη Πέτροβιτς δήλωσε ότι δεν είναι πια είδηση το να επισκέπτεται τον Έβρο.

“Εδώ χτυπάει η καρδιά της πατρίδας, εδώ δυλάσσονται σύνορα. Χρειάζεται διαρκής επαγρύπνιση”

Ο υπουργός τόνισε ότι δεν επιτρέπεται καμία ολιγωρία και ότι με εντολή του πρωθυπουργού υλοποιείται ένα σχέδιο με ψυχραιμία. Δεν υπάρχει τίποτα το έκτακτο διευκρίνισε, αλλά “μας ανησυχεί η ασφάλεια μας“.

Ακόμη αναφέρθηκε στην επαναφορά στον Έβρο 400 αστυνομικών οι οποιοι θα αντικατασταθούν τον Σεπτέμβριο όταν θα εχουν εκπαιδευτεί οι 400 νέοι συνοριοφύλακες. Συμπλήρωσε ότι η καθυστέρηση στην εκπαίδευση τους οφείλεται στην πανδημία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πέτροβιτς δήλωσε ότι η συνάντηση ήταν τεχνική παρουσία και μηχανικών της Περιφέρειας για το θέμα της κατασκευής του φράχτη. Στόχος είναι να γίνει ένα έργο ισχυρό, πρόσθεσε.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin