Χ. Μεντίζης – ΠΓΝΑ: “Σε αναστολή 86 συνάδελφοι – Άλλοι 40 θα συνταξιοδοτηθούν”

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Για την κατάσταση που επικρατεί με τον αριθμό των εργαζομένων στο ΠΓΝΑ έγραψε ο πρώην πρόεδρος και μέλος του ΣΕΚΝΕ Χριστόδουλος Μεντίζης, σε πρόσφατη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με τον κ. Μεντίζη, 86 νοσηλευτές έχουν βγει σε αναστολή, ενώ άλλοι 40 πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν μέχρι το τέλος του έτους, τη στιγμή που, όπως αναφέρει, δεν έχει υπάρξει ουσιαστική λύση από το σχέδιο αναπλήρωσης.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Μεντίζη:

Μετά από μια σχετική αριθμητική αποτίμηση και συνυπολογίζοντας τις τραγικές αναστολές “86“ συναδέλφων , ένας απλός νοήμων άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι οι 5 ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ και οι 4 ΝΟΣΗΛΕΥΤΈΣ είναι μπαλώματα σε τρύπιο πάπλωμα..!!!

Το σχέδιο αναπλήρωσης αποδείχτηκε φρούδα ελπίδα και ανίκανο να δώσει ουσιαστικές λύσεις και έστω να υποβοηθήσει το ταλαιπωρημένο και χιλιοχτυπημένο προσωπικό του Π.Γ.Ν.Α.

Μέχρι τέλους του έτους θα αποχωρήσουν με συνταξιοδότηση άλλοι “40” περίπου συνάδελφοι…με κομμένες τις άδειες και τα οφειλόμενα ρεπό να προσαυξάνονται…ο Θεός να βάλει το χέρι του….!!!

Η Δημόσια Υγεία αιμορραγεί…!!!

Οι Διοικήσεις αδύναμες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που προσαυξάνονται και εντείνονται λόγω και του covid ….!!!

Το Υπουργείο στέκεται τιμωρητικά και απειλητικά απέναντι στους εργαζόμενους χωρίς όραμα και προοπτική για την Δημόσια Υγεία…!!!

Προδιαγεγραμμένος στόχος η κατάλυση και ο ευτελισμός της Δημόσιας Υγείας με μοναδικό σκοπό να επικρατήσουν τα ιδιωτικά συμφέροντα…!!!”

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς …!!
ΜΕΝΤΙΖΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΣΥΚΝΕ
“ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin