Όπου φύγει φύγει οι Ρουμάνοι από την Θάσο – Κομφούζιο στο λιμάνι

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Όπου φύγει, φύγει οι Ρουμάνοι τουρίστες από το νησί της Θάσου από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 31 Ιουλίου.

Οι δρόμοι στο Λιμένα που οδηγούν στο λιμάνι έχουν κατακλυστεί από αυτοκίνητα που πάνε προς τα καράβια προκειμένου να πάρουν το δρόμο της επιστροφής.

Οι Ρουμάνοι εγκαταλείπουν όπως, όπως τα ξενοδοχεία μέρες νωρίτερα από ό,τι ήταν προγραμματισμένο να μείνουν καθώς από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου οι ανεμβολίαστοι πολίτες της χώρας με την επιστροφή τους θα πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών. Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη η Ρουμανία ενέταξε τη χώρα μας στο κόκκινο του επιδημιολογικού της χάρτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Kavalanews.gr οι ξενοδόχοι του νησιού από το πρωί δεν προλαβαίνουν να «διώχνουν» πελάτες, ενώ βροχή πέφτουν και οι ακυρώσεις κρατήσεων για το επόμενο διάστημα. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ξενοδόχος στο Kavalanews.gr «δεν το περίμενα να είναι τόσοι πολλοί οι ανεμβολίαστοι για να φεύγουν με τέτοια ένταση από τον φόβο μην μπουν σε καραντίνα. Εντύπωση μου κάνει».

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η όλη αυτή κατάσταση επηρεάσει και τον Έβρο, με αρκετούς Ρουμάνους τουρίστες να βρίσκονται σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin