Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένο όχημα στο Φεστιβάλ του Άρδα

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν επισκέπτη των εκδηλώσεων της Συνάντησης Νέων του Άρδα στις Καστανιές του Έβρου το βράδυ της Τετάρτης, όταν επέστρεψε στο πάρκινγκ να παραλάβει το αυτοκίνητο του.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου όταν έφτασε στο πάρκινγκ διαπίστωσε ότι στο αυτοκίνητο του είχαν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές στο εξωτερικό του από διαβρωτικό χρώματος που είχε ρίξει άγνωστος.

Οι εικόνες του βίντεο που ανέβασε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου σε σελίδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζεται με την Ορεστιάδα δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής που υπέστη το όχημα στο εξωτερικό του αμαξώματος.

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ιδιοκτήτης την ώρα που πήγε να παραλάβει το αυτοκίνητο δεν υπήρχε security στο πάρκινγκ. Όπως ο ίδιος ανέφερε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης αναφορικά με τις ώρες φύλαξης του χώρου parking.

Είναι γνωστό ότι στο χώρο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Νέων οι επισκέπτες παραμένουν αρκετή ώρα μετά και το τέλος των συναυλιών.

Ο ιδιοκτήτης έχει καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη