Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Άλλα 2 βραβεία για τη Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης

Άλλα 2 βραβεία προστίθενται για τη Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης για 2 από τα μεγάλα έργα που εκτελούνται αυτήν την περίοδο στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α., Χαράλαμπος Σ. Μιχαηλίδης, επισημαίνει:

Συμμετείχαμε στα Green brand awards και στο Mobile & lot awards , όπου βραβεύτηκε η Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης για τα 2 τελευταία μεγάλα έργα της, το ένα των Ηλεκτρονικών Υδρομέτρων και το άλλο της Ηλιακής ξήρανσης της Λυματολάσπης , που μελετήσαμε , δημοπρατήσαμε και εκτελούμε αυτήν την περίοδο στο Δήμο μας .

Τα έργα αυτά θα μας αποφέρουν ευκολία στην διαχείριση και συνεχή παρακολούθηση του νερού των κατοικιών.

Με την ολοκλήρωση των έργων αυτών, οδηγούμαστε σε συμπέρασμα ότι θα κινηθούμε σε μείωση της τάξης του 40% πλέον της εξοικονόμησης χρημάτων .

Η χρήση νέων τεχνολογιών και η μετάβαση σε μια νέα εποχή για την ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, με εφαρμογές και σύγχρονες τεχνολογίες σε εφαρμογές smart water-metering για οικιακά υδρόμετρα, κ.ά. , καθώς επίσης και ορθολογική διαχείριση με ξήρανση της Λυματολάσπης , όπου θα λειτουργεί ως εδαφοβελτιωτικό σε πάρκα και αύλειους χώρους σχολείων του Δήμου μας αλλά και για τις καλλιέργειες των αγροτών .

Διακριθήκαμε για την συμμετοχή μας και συνεχίζουμε με αμείωτο ζήλο να εκσυχρονίζουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας επ’ ωφελεία των πολιτών .

Δ.Ε.Υ.Α.Α. δίπλα στον πολίτη !

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη