Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Άλλος ένα Εβρίτης στην Εθνικής Ελλάδος!- Αυτή την φορά στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση εφήβων

Στην Εθνική Ομάδα Εφήβων της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (table-tennis) θα αγωνίζεται ο Εβρίτης Κίμωνας Μήτκας μετά από πολλές διακρίσεις, κόπο αλλά και άπειρες ώρες προπόνησης. Ο Εβρίτης αθλητής θα συμμετέχει με την Εθνική Εφήβων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας σε λίγες μέρες.

Το ευχάριστο αυτό νέο έκανε γνωστό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέσω ανάρτηση στην επίσημη σελίδα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Να σημειωθεί ότι, στις κλήσεις των εθνικών ομάδων ήταν και φέτος για 2η φορά στη καριέρα της, η επίσης αθλήτρια του Εθνικού Ελισάβετ Χατζηκυρκα αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Ο ΚΙΜΩΝΑΣ ΜΗΤΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ !Μετά από αμέτρητες διακρίσεις, μετά από άπειρες ώρες προπονήσεων, μετά από πολλές δύσκολες στιγμές, μετά από χαρές και λύπες ήρθε η δικαίωση για τον Κιμωναρα μας. Ο δικός μας Κίμωνας κλήθηκε στην Εθνική εφήβων και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας σε λίγες μέρες. Μέσα από ένα αίσθημα υπερηφάνειας, στέλνουμε τις καλύτερες ευχές στον δικό μας πρωταθλητη !Επιπροσθέτως στις κλήσεις των εθνικών ομάδων ήταν και φέτος για 2η φορά στη καριέρα της, η δικιά μας Ελισάβετ Χατζηκυρκα αλλά δεν θα μπορέσει εν τέλει να παρευρεθεί στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη