Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Έβρος: Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές

Τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές του Έβρου επισκέπτεται σήμερα (03/02) κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο συμμετέχουν ο Τομεάρχης Υποδομών-Μεταφορών, Νίκος Παππάς και ο Τομεάρχης Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, στις 8 το πρωί τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτονται την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης και αμέσως μετά θα ακολουθήσει συνάντηση με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, στο δημαρχείο της πόλης.

Στις 9:10 π.μ. οι κ. κ. Παππάς και Ζαχαριάδης θα μεταβούν στον Απαλό και στη συνέχεια θα επισκεφθούν το αεροδρόμιο “Δημόκριτος”, όπου θα συναντηθούν με τον αερολιμενάρχη. Οι προγραμματισμένες επαφές τους στον δήμο Αλεξανδρούπολης θα ολοκληρωθούν στο δημοτικό κατάστημα των Φερών, περίπου στις 10:30 π.μ., όπου θα έχουν συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα και Φερών.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας τους θα είναι ο δήμος Σουφλίου, όπου θα τους υποδεχθεί, στο γραφείο του στις 11:30 π.μ., ο δήμαρχος, και μία ώρα μετά, στις 12:30 το μεσημέρι, είναι προγραμματισμένη η επίσκεψή τους στο Μικρό Δέρειο.

Τέλος, στη 1:30 το μεσημέρι οι δύο Τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθούν με τον δήμαρχο Διδυμοτείχου, στο δημαρχείο της πόλης.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη