Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Έβρος: Κατέληξε ο εγκαυματίας Αστυνομικός Νίκος Παυλίδης-Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜΘ

Έφυγε απο τη ζωή ο Αστυνόμος Α΄ Νίκος Παυλίδης στην ηλικία των 40 ετών.

Ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. νοσηλευόταν για ενάμιση μήνα στη ΜΕΘ, ως πολυεγκαυματίας .

Πρωταθλητής Ελλάδος στο Tae Kwon Do, άνθρωπος της Νομικής Επιστήμης και της Θεολογίας και Καθηγητής της Ποινικής Δικονομίας στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, είχε υποστεί εγκαύματα (13/06), ενώ άναβε καντήλι σε εκκλησάκι στον επαρχιακό δρόμο του Σουφλίου.

Ο Αστυνόμος υπηρετούσε στο Τυχερό  Έβρου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, ενώ βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας με το οποίο είχε διαγνωστεί.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του αγαπητού μας συναδέλφου Αστυνόμου Α’ Παυλίδη Νικολάου του Δημητρίου στην ηλικία των 40 ετών.

Ο Νίκος μετά την έξοδό του από την Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας την 3-7-2006, υπηρέτησε την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης σε μάχιμες υπηρεσίες από διάφορες θέσεις ευθύνης ως Διοικητής και Υποδιοικητής και τους τελευταίους μήνες διατελώντας σε υπηρεσία γραφείου λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Η γενναία μάχη που έδωσε τα τελευταία χρόνια, αντανακλά όλη την πορεία της ζωής του ως σήμερα. Για όσους γνωρίσαμε τον Νίκο από τα πρώτα βήματα στο Σώμα μας έως σήμερα, ο πόνος είναι μεγάλος, αλλά το μέγεθος της απουσίας του θα γίνει αντιληπτό όσο ο καιρός θα περνά και το ηθικό του εκτόπισμα θα μένει δυσαναπλήρωτο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνήλθε την 26 Ιουλίου 2024 και αποφάσισε ομόφωνα:

α)Την παρουσία μελών και εκλεγμένων στα όργανα της Ένωσή μας στην

νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος.

β) Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

γ) Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην οικογένεια του εκλιπόντος .

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024 και ώρα 12,00’ στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Πρωτοκκλήσι Σουφλίου.

Καλό Παράδεισο αγαπητέ φίλε και συνάδελφε Νίκο, καλό ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email