Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Έβρος – ΚΥΤ Φυλακίου: Επέστρεψαν αιφνιδιαστικά οι μπουλντόζες – Συνεχίζονται τα έργα

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες και τα ερωτηματικά που είχαν διατυπωθεί μέσα από τα τελευταία άρθρα του focustonevro.gr αναφορικά με το αν τελικά πραγματικά σταμάτησαν ή όχι οι εργασίες στην περιοχή του ΚΥΤ Φυλακίου.

 Μετά τους τεράστιους τίτλους για νίκες και θριάμβους, επιστρέφει η πραγματικότητα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που υπάρχουν αυτή την ώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την περιοχή, στο Φυλάκιο του Έβρου οι εργασίες έχουν αρχίσει και πάλι. Θυμίζουμε ότι ο υπεργολάβος ο οποίος είχε αναλάβει το έργο από την περιοχή του Βορείου Έβρου είχε αποχωρήσει μετά τις αντιδράσεις ειδικά των κατοίκων της περιοχής.

Όλα δείχνουν όμως, ότι η εταιρία που έχει αναλάβει το έργο προχώρησε άμεσα στην αντικατάσταση του υπεργολάβου φέρνοντας μηχανήματα από άλλες περιοχές της χώρας, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. Θυμίζουμε επίσης, ότι συστάθηκε το απόγευμα της Τετάρτης επιτροπή που αποτελείται από πρόεδρους των 29 κοινοτήτων του Δήμου Ορεστιάδας και 9 κοινοτήτων του Δήμου Διδυμοτείχου, που θα συντονίσουν τις επόμενες ενέργειες. Είναι γεγονός ότι εικόνες αυτές δημιουργούν εκ νέου αναστάτωση και αναμένονται νέες εξελίξεις στην υπόθεση.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη