Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Έβρος: Με φόντο την λίμνη και συμμετοχή περισσότερων από 50 ποδηλάτες η 1η Ποδηλατοβόλτα Τυχερού (φωτό + video)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Ποδηλατοβόλτα Τυχερού.

Με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία Τυχερού και στάσεις την λίμνη και τα εργατικά Τυχερού, περισσότεροι από 50 ποδηλάτες, μικροί και μεγάλοι βίωσαν μοναδικές στιγμές.

Πέρασαν μέσα από τις γειτονιές του οικισμού, διέσχισαν τον δρόμο παράλληλα με την ηλιόλουστη λίμνη του Τυχερού και κατέληξαν και πάλι στην πλατεία ολοκληρώνοντας μία όμορφη κυριακάτικη ποδήλατοβόλτα.

Η ποδηλατοβόλτα που ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:00 και ολοκληρώθηκε περίπου τις 12:00 το μεσημέρι, διοργανώθηκε από τον Δήμο Σουφλίου και την Δημοτική Ενότητα Τυχερού, με την συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού.

Την υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης είχε το περιφερειακό τμήμα Διδυμοτείχου και το περιφερειακό τμήμα Ορεστιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου.

Με την καθοδήγηση του αντιδημάρχου Σουφλίου Δημήτρη Δαρούση και του προέδρου της κοινότητας Άγγελου Ζαπάρτα, όσοι συμμετείχαν στην πρώτη ποδηλατοβόλτα του Τυχερού έζησαν μία όμορφη εμπειρία με σύμμαχο τον καιρό και με τη φύση γύρω από την λίμνη να αρχίσει να φοράει τα φθινοπωρινά της.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη