Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Έβρος: Μικροί καλλιτέχνες με περιβαλλοντική συνείδηση

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης για να σταματήσει η ρύπανση στους πολύτιμους υγροτόπους της λεκάνης απορροής της Μαύρης Θάλασσας» μικροί μαθητές από το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης, το 4ο Δημοτικό Αλεξανδρούπολης, το 2ο Δημοτικό Διδυμοτείχου, το 2ο Δημοτικό Φερών, το Δημοτικό Άνθειας και το Δημοτικό Απαλού συμμετείχαν στον παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής.

Τα παιδιά έδειξαν το έντονο ενδιαφέρον τους για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω των δημιουργικών έργων τους. Ακολούθησε βράβευση, απονομή επαίνων και δώρων στα τρία καλύτερα έργα των παιδιών.

3ο Βραβείο: ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2ο Βραβείο: ΜΠΟΥΡΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

1ο Βραβείο: ΤΣΙΑΜΠΑΖΗ ΕΦΗ

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση από το Δέλτα Έβρου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης για να σταματήσει η ρύπανση στους πολύτιμους υγροτόπους της λεκάνης απορροής της Μαύρης Θάλασσας» (Eco-Conscious Minds to Stop Pollution in the Valuable Wetlands of Black Sea Basin – BioLearn) στο οποίο συμμετέχει ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δέλτα Έβρου και Σαμοθράκης, διοργανώθηκε ένας παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής.

Σκοπός αυτού ήταν η ευαισθητοποίηση των πιο πολύτιμων συνανθρώπων μας, δηλαδή των παιδιών, μέσω της δημιουργίας και της έκφρασης.

Συμμετείχε το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης, το 4ο Δημοτικό Αλεξανδρούπολης, το 2ο Δημοτικό Διδυμοτείχου, το 2ο Δημοτικό Φερών, το Δημοτικό Άνθειας και το Δημοτικό Απαλού με τα υπέροχα έργα των μαθητών τους. Εσείς βοηθήσατε μέσω της ψήφου σας στην ανάδειξη των καλύτερων ζωγραφιών και το Σάββατο 3 Ιουλίου στον καθαρισμό της παραλίας του Απαλού (στο πλαίσιο καμπάνιας του ίδιου προγράμματος) έγινε η βράβευση και η απονομή επαίνων και δώρων στα τρία καλύτερα έργα των μικρών μας φίλων. Σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες ζωγραφιές σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη