Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Έβρος: Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας «Πέντε» – Έγινε η πρώτη συνάντηση των εθελοντών κομπάρσων

Πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης η πρώτη συγκέντρωση των εθελοντών που θα συμμετάσχουν στην κινηματογραφική ταινία «Πέντε»,  η οποία όπως όλα δείχνουν μπαίνει στην τελική ευθεία των γυρισμάτων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι συντελεστές του Πολιτιστικού Σωματείου Κίνησης ενώ μίλησε η κυρία Μαρία Βλάχου, ενδυματολόγος της ταινίας, η οποία μετέφερε στους εθελοντές τα πρώτα στοιχεία που χρειάζεται να γνωρίζουν  για να μπορούν  να συμμετάσχουν στην ταινία.

Η κυρία Βλάχου επισημάνει την ανάγκη ακόμα μεγαλύτερης εθελοντικής  συμμετοχής καθώς και τις αντικειμενικές  δυσκολίες που υπάρχουν αναφορικά με τις ενδυματολογικές ανάγκες της ταινίας που ιστορικά διαδραματίζεται ως γνωστόν στο 1821.

Η συμμετοχή στην πρώτη αυτή συνάντηση χαρακτηρίζεται ικανοποιητική με το γυναικείο φύλο να δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για συμμετοχή σε σχέση με τους άνδρες.

Στην ενημέρωση που έγινε καταγράφηκε η αυξημένη ανάγκη σε εθελοντές από τον ανδρικό πληθυσμό.

Για άλλη μια φορά έγινε λόγος για την αποδοχή και τη υποστήριξη που βρήκε όλο το εγχείρημα από την τοπική κοινωνία τόσο σε επίπεδο υποστήριξης εθελοντισμού όσο και σε χορηγικό επίπεδο που είναι σημαντικό για την υλοποίηση του εγχειρήματος. 

Τα γυρίσματα πάντως θα ξεκινήσουν 23 Αυγούστου και στόχος είναι να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως εθελοντές/κομπάρσοι στην κινηματογραφική ταινία «Πέντε» δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο στο τηλέφωνο 6977225868 ή μέσω e-mail στο [email protected]

Το «Πέντε 5» είναι ένα ιστορικό δράμα που αναδεικνύει το ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης (Σεπτέμβριος 1821), την Επανάσταση του 1821 στη Θράκη, ήρωες εκείνης της περιόδου και τέλος τους 5 Νεομάρτυρες του νησιού.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη