Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Έβρος: Οδηγούσε κλεμμένο όχημα, δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛΑΣ και προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια

Χειροπέδες σε 34χρονο Αλβανό πέρασαν το πρωί της Δευτέρας σε αγροτική περιοχή του Έβρου πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα διαπιστώθηκε ότι έχει δηλωθεί κλοπή στις 21 Μαρτίου σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο δράστης προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εθνική Οδό Ορμενίου-Αρδανίου και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.

Το όχημα κατασχέθηκε από την αστυνομία προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Την προανάκριση για το περιστατικό ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.

Στο ενημερωτικό που εστάλη, η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθη την 27-3-2023 τις πρώτες πρωινές ώρες σε αγροτική περιοχή του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα διαπιστώθηκε ότι έχει δηλωθεί κλοπή την 21-3-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Την  προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη