Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Έβρος: Ο αθλητής που έσωσε δεκάδες ζωές από την θεομηνία της Τρίτης 12 Ιανουαρίου!

Στην ζωή υπάρχουν οι ήρωες που θέλουν όλα τα φώτα στραμμένα επάνω τους. Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι ήρωες, οι αφανείς, που δεν ζητούν την δημοσιότητα, αλλά με τις πράξεις τους σώζουν ακόμα και ζωές.

Ένας από αυτούς είναι ο Χρήστος Τσιαμήτας. Ο 38χρονος παίκτης της ομάδας βόλεϊ του Έβρου Σουφλίου ήταν εκείνος που μαζί με τον πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Μικρού Δερείου Γιουσούφ Κοτσά, έβγαλαν από τα σπίτια τους τους κατοίκους τους οικισμού του Δήμου Σουφλίου, σώζοντας τους από τα ορμητικά νερά που πλημμύρισαν τις οικίες τους.

Ο Τσιαμίτας που έχει παίξει επίσης σε Άθλο Ορεστιάδας, Ζωγράφου και ΑΕ Κομοτηνής, αστυνομικός στο επάγγελμα, εκκένωσε συνολικά 11 κατοικίες στο Μικρό Δέρειο, ενώ σε πολλές περιπτώσεις χρειάστηκε να βγάλει με το «ζόρι» έξω τους κατοίκους, καθώς όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, τους κόπους μιας ζωής όπως δήλωσαν.

Μπράβο στο Χρήστο και σε όλους εκείνους τους αφανείς ήρωες που παλεύουν για εμάς και κάποιες φορές αξίζει να τους πούμε και ένα ευχαριστώ…

Πηγή: sportsaddict.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη